PERSBERICHT: Artechno aanwezig bij Indoor Ag-Con Las Vegas

28-02-2022

Van 28 februari tot 1 maart vindt de Indoor Ag-Con plaats in het nieuwe Caesars Forum Convention Center in Las Vegas, en Artechno is erbij. 

Indoor Ag-Con is hét event op het gebied van indoor farming, vertical farming en de technologie van het telen van gewassen in binnensystemen met behulp van hydroponic, aeroponic en aquaponic technieken. Artechno staat met stand 3006 direct bij de ingang van dit unieke event. 

Toekomstige technologieën
Ag-Con Las Vegas tracht alle belanghebbenden in de landbouwsector samen te brengen om zich te richten op de huidige en toekomstige technologieën die de drijvende kracht zijn binnen de sector. Onderwerpen als robotica, automatisering, AI, baanbrekende technologische trends en productinnovatie komen aan bod.

Uit meer dan 20 verschillende landen komt een gemêleerd publiek samen dat onder andere bestaat uit telers, investeerders, tech-nerds, productinkopers, academici, beleidsmakers, leveranciers en advocaten. 

Uitgebreid programma
De aanwezigen zullen discussiëren over de toekomst van de industrie, praktische mini-workshops volgen en bij exposities aanwezig zijn. Ook spreken tijdens het event allerlei keynote speakers uit onder andere de landbouw, overheid en academische sectoren.

Het volledige programma leest u hier. 

Unieke samenwerking
Deze editite wordt er voor het eerst samengewerkt met de National Grocers Association (NGA) Show, waardoor er nog meer mogelijkheden zijn om nieuwe connecties te maken.


Artechno kijkt ernaar uit u bij stand 3006 te mogen verwelkomen in Las Vegas! Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wel geïnteresseerd in Artechno’s AVF+? Neem gerust contact op, we beantwoorden graag al uw vragen.